Anpassningsbar glasvagn – det ultimata valet för företag

21 april 2023
Julia Zsiga

För företag som hanterar glas är en glasvagn en nödvändighet. Men varför nöja sig med en vagn som endast kan användas för glas? Hos Glasmek hittar man anpassningsbara vagnar med flera användningsområden. Dessa vagnar passar inte bara som lagervagn i verkstaden utan även som transportvagnar för andra produkter, såsom gipsskivor och metallskivor. Därmed blir glasvagnarna det självklara valet oavsett användningsområde.

Lagervagnar, transportvagnar, byggvagnar & minivagnar m.m.

Glasmek erbjuder olika typer av vagnar, inklusive byggvagnar, stående profilvagnar, minivagnar och vagnar med gummihjul och broms. Alla vagnar är av hög kvalitet och väl beprövade konstruktioner. Dessutom kan Glasmek anpassa vagnarna efter kundens behov, vilket gör att man får en vagn som passar perfekt för det aktuella användningsområdet. Med 30 års erfarenhet i branschen kan Glasmek leverera lagervagnar, transportvagnar och glasvagnar av högsta standard.

Flera olika typer av vagnar att välja mellan

Bland Glasmeks vagnar finns det något för alla behov. För företag som hanterar stora glasytor finns det större vagnar, såsom Maxivagn ensidig nersänkt och Endcapvagn B180 2st. Dessa vagnar har tillräckligt med plats för stora glaspartier och är lättmanövrerade. För mindre glasytor finns det minivagnar som är perfekta för trånga utrymmen och smala passager. Dessutom finns det vagnar för andra typer av material, som t.ex. Listvagn liggande för hantering av lister.

image

Anpassning efter kundens behov

En av de stora fördelarna med Glasmeks vagnar är möjligheten att anpassa vagnarna efter kundens behov. Det kan handla om att lägga till eller ta bort hyllplan eller att justera hjulstorlekarna. Dessutom kan man välja olika material för vagnarna, t.ex. aluminium eller stål. Detta gör att företaget får en vagn som passar perfekt för deras verksamhet.

Kontakta Glasmek för mer information

Om företaget är i behov av en ny glasvagn eller någon annan typ av vagn så är Glasmek det rätta valet. Kontakta dem direkt på telefon eller maila dem för mer information om deras olika vagnar. Med en anpassningsbar vagn från Glasmek får företaget en vagn som passar perfekt för deras verksamhet, vilket leder till en smidigare hantering av produkterna och minskad risk för skador på material.

Läs mer här om ny glasvagn

Fler nyheter