Billiga och vackra altandörrar med fönster

30 augusti 2021
patrick pettersson

Altandörren kan bli som en utsmyckning till rummet om man gör den riktigt vacker och personlig. Ett sätt att göra dörren till något att vila ögonen på är att sätta in små glasrutor med spröjs i dörren. För vackra och unika altandörrar finns det specialiserade företag som erbjuder billiga men välgjorda altandörrar med varierat antal glasrutor. 

Dörrarna kan anpassas efter de behov man har och levereras direkt till den plats där de skall sättas in. Man kan beställa dörrar med mellan två och tio glasrutor som då ger en vacker vy ut mot trädgården, men det finns också fönsterdörrar med bröstning eller de som är helt i glas.

Allt kan beställas på nätet och det enda man behöver göra är att mäta upp hur stora de skall vara. 

Altandörrar skall vara vackra men måste också isolera bra

En dörr kan bli en stor kall yta i rummet om den inte är rätt isolerad. Ett företag som har dörrar med fönsterglas som sin specialitet ser därför till att deras produkter håller högsta standard och att de är välisolerade. Dörrar som är tillverkade i Danmark av långsamt växande furu från skogarna i Estland blir FSC-certifierade. Detta innebär att leverantörerna hämtar materialet från skogsbruk som skapar ekonomiska, sociala och miljömässiga fördelar i sin omgivning. Att dessutom fokusera på energisparande metoder i alla led gör att produktion av altandörrar kan göras miljömedvetet.

För att kunna hålla priserna nere på kvalitetsprodukter kan företag hoppa över alla mellanled som showrooms och återförsäljare och bara sköta försäljningen direkt från fabrik till kund. Detta gör man enkelt genom att ha alla produkter på en hemsida där kunden själv kan välja och kombinera alternativ för att få fram den bästa lösningen. Kvalitetsprodukter håller länge och om man får en tioårig garanti på altandörrar så kan man känna sig säker på att man får en prisvärd produkt. 

Fler nyheter