Björnhammarvarvet – ett fullservicevarv i Stockholm

17 oktober 2022
Helen Johansson

editorial

Bjrönhammarvarvets breda kunskap

I hjärtat av Stockholm, Sverige, ligger en pärla av ett skeppsvarv som heter Björnhammarvarvet. Detta varv med full service erbjuder allt från reparationer av små fritidsbåtar till omfattande renoveringar av oceanfartyg. Inget jobb är för stort eller för litet för Björnhammarvarvets mycket skickliga team!

Björnhammarvarvet har varit verksamt sedan 1972 och har utvecklat ett välförtjänt rykte för excellens inom sjöfartsindustrin. Varvet är familjeägt och drivs av en familj och är mycket stolt över att kunna erbjuda sina kunder service i världsklass. Förutom reparationer och renoveringar erbjuder Björnhammarvarvet även nybyggnadstjänster och kan specialbygga alla typer av fartyg enligt kundens specifikationer.

imageTjänsterna som Björnhammarvarvet erbjuder

Björnhammarvarvet är en one-stop-shop för alla dina behov inom varvsindustrin. Varvet erbjuder följande tjänster:

Nybyggnation – Om du kan drömma om det kan Björnhammarvarvet bygga det! Det erfarna teamet på Björnhammarvarvet kommer att arbeta nära dig för att designa och bygga ditt drömfartyg. Oavsett om du behöver en ny fritidsbåt eller ett kommersiellt fiskefartyg, kommer Björnhammarvarvet att få jobbet gjort på rätt sätt

Reparationer – Med tiden kommer även de bäst underhållna fartygen att behöva reparationer. När dessa reparationer behövs finns det inget bättre ställe än Björnhammarvarvet för din båt. De skickliga teknikerna på Björnhammarvarvet har många års erfarenhet av att reparera alla typer av fartyg, från små fritidsbåtar till massiva oceanliners. Inget jobb är för stort eller för litet för teamet på Björnhammarvarvet!

Renoveringar – Om ditt fartyg är i behov av en uppfräschning behöver du inte leta längre än till Björnhammarvarvet! Oavsett om du vill uppdatera interiören på din fritidsbåt eller ge ditt kommersiella fiskefartyg en ny målning kan teamet på Björnhammer varvet ta hand om det

Björnhammarvarvet har fått ett rykte om att vara en utmärkt aktör inom sjöfartsbranschen, och det är lätt att se varför. Med över 45 års erfarenhet kan detta fullservicevarv hantera alla typer av reparationer, renoveringar eller byggnadsarbeten som man kan tänka sig. Om du är i behov av maritima tjänster i Stockholm, se till att ge Björnhammar varvet ett samtal!

På dagens sjöfartsmarknad är det viktigt att samarbeta med ett fullservicevarv som du kan lita på. I över 45 år har det svenska varvet Björnhammer varvet tillhandahållit reparations-, renoverings- och konstruktionstjänster av högsta kvalitet till kunder från hela världen. Oavsett om du behöver ett nytt fartyg byggt från grunden eller helt enkelt vill uppdatera din befintliga båt kan teamet på Bjornhammer varvet hjälpa dig. Kontakta Bjornhammer varvet idag för alla dina maritima behov! Tack för att du läste!

Fler nyheter