Den bästa ventilation i Södertälje

23 juni 2021
patrick pettersson

En timmes promenad om dagen, där man får rensa sitt huvud. Vara ute i den friska luften och bara gå. För att veta att man minst går en timme, sätter man boken i öronen på en timme. Då slipper man kolla på klockan och kan bara njuta. Det är inget fel med att gå längre, men det är inte alltid man har den tiden. 

Promenaderna är ens heliga tid. Då man får tid med sig själv och bara njuter av livet. Såklart lever man efter “Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder”. I ur och skur går man ute på sin promenad. När det har regnat och man går igenom skogen, då får den en sån där härlig doft. Hela naturen väcks till liv och växer på sig några centimeter extra. 

Visst, ibland är det även skönt att ta en promenad genom Södertälje stad. Men det går inte att jämföra luften där och i skogen. Det är tur att de är proffs på Ventilation i Södertälje, då har man även bra luft inomhus. 

 

 

Mår du bra?

Det är inte alla som har ventiler i sina hem. En del kör på det hederliga självdraget. Men det är inte lika bra med självdrag. Det är underbart när det är varmt att få en sval blåst på sig. Men om det blir varmt och kvavt på natten. Bor man på markplan är det kanske inte spännande att sova med fönstret öppet. 

Även på vintertid kan det känns lite väl modigt att sova med ett öppet fönster. För även om det är kallt ute, blir luften ändå dålig. Så hur vet du om du har dålig luft? Ett vanligt tecken på dålig luft är att man får ont i huvudet, blir trött, kan även uppleva illamående, mm. Därav är det viktigt med bra ventiler.

Fler nyheter