En långsiktig behandling med tandreglering

19 oktober 2021
Lily Hansen

editorial

Är du en sådan som har svårt för att visa dina tänder för andra? Håller du för munnen när du skrattar eller trycker du ihop läpparna när du ler? Att inte ha något självförtroende när det gäller tändernas utseende är vanligt. De flesta vill ju visa upp en rad av tänder som man är nöjd med, inte sant? Långt ifrån alla är nöjda med sina tänder dock. Men med hjälp av tandreglering är det möjligt att få den tandrad som man önskar. 

Tandreglering är en metod som går ut på att förflytta tänderna till dess rätta position. Kanske har du sneda tänder eller tänder som inte sitter på sin rätta plats i munnen? Då kan tandreglering vara någonting för dig att fundera över. 

Tandställning med räls, den där typiska ni vet, är ingenting som man behöver använda idag om man inte vill. Idag finns det nämligen tandreglering med hjälp av osynliga tandställningar som korrigerar tänderna.  

 

 

Invisalign – en osynlig tandreglering

Invisalign är en osynlig metod för att reglera tänderna som du själv enkelt och bekvämt kan ta ut och sätta in igen när du vill eller behöver. Det är alltså inte en tandställning som sitter fast på dina tänder, så som en mer traditionell tandställning gör. 

Den här metoden av tandreglering är mycket väl beprövad och utvecklad under flera decennier. Den har gjort patienter mer än nöjda med sina tänder och det slutresultat som blir. Att få ha tänder som sitter på sin rätta plats och att vara nöjd med dina tänders utseende är en härlig känsla. Med hjälp av tandreglering kan den drömmen bli sann för just dig. 

Om du är intresserad av att veta mer om tandreglering och boka in ett möte för en konsultation, kan du klicka dig vidare på den här länken; http://www.letandreglering.se/.

 

Fler nyheter