En tandläkarklinik i hjärtat av Stockholm – Elisabeth Ådén Jangenstål på Odenplan

21 april 2023
Julia Zsiga

Elisabeth Ådén Jangenstål tandläkarklinik är en välrenommerad tandvårdsklinik som har varit verksam i över 15 år på Odenplan i centrala Stockholm. Kliniken har alltid haft som målsättning att erbjuda högkvalitativ tandvård med modern utrustning och senaste teknik. Här är några av de tjänster som kliniken erbjuder:

Estetisk tandvård

Elisabeth Ådén Jangenstål tandläkarklinik erbjuder en rad olika behandlingar inom estetisk tandvård, såsom tandblekning, tandimplantat och tandreglering. Kliniken använder sig av moderna tekniker och material för att skapa ett vackert och hållbart resultat. Genom att välja Elisabeth Ådén Jangenstål tandläkarklinik kan du vara säker på att du får en personlig och professionell behandling som är anpassad efter dina behov och önskemål.

image

Bettskena

Bettskena är en individuellt anpassad skyddsanordning som används för att förhindra skador på tänderna och käkarna. Kliniken erbjuder bettskenor för både vuxna och barn. Bettskenor kan också användas som en del av en behandling vid tandgnissling eller vid sömnstörningar.

Tandhygienistbehandlingar

Tandhygienistbehandlingar är en viktig del av tandvården och kan hjälpa till att förebygga tandproblem som karies och tandlossning. Hos Elisabeth Ådén Jangenstål tandläkarklinik kan du boka en tid för tandrensning, tandstensborttagning och rådgivning om munhygien.

Akuttandvård

Elisabeth Ådén Jangenstål tandläkarklinik erbjuder akuttandvård för dig som är i akut behov av en tandläkare. Kliniken har öppet på vardagar och kan ta emot patienter som behöver snabb hjälp. Du kan ringa kliniken på telefonnummer 08-667 62 62 för att boka en akuttid.

Elisabeth Ådén Jangenstål har arbetat som tandläkare sedan 1986 och har stor erfarenhet av att ta emot patienter med olika behov och önskemål. Hon och hennes team är välutbildade och kunniga inom tandvård och kan erbjuda en personlig och professionell behandling. Om du söker en tandläkare på Odenplan i Stockholm kan Elisabeth Ådén Jangenstål tandläkarklinik vara det rätta valet för dig.

Här kan du läsa mer om vad du kan få hjälp med: https://www.tandlakare-adenjangenstal.se/behandlingarProduct

Fler nyheter