Ett designgolv betyder mer än du tror 

22 augusti 2021
jonas olsson

Ett golv. Vad är det värt egentligen? Man ska ju bara stampa sina smutsiga fötter på det. Vad spelar det egentligen för roll vad det är för typ av golv? Stor roll, faktiskt. Åtminstone om du frågar de som har en viss känsla för inredning och design. De skulle aldrig underskatta betydelsen ett golv kan innebära för ett hus eller en lägenhet. Speciellt inte när det är designat av någon som verkligen kan sina golv.  

Designgolv alltså. Någonting helt annat än bara golv det där. Visst skulle det allt smaka med ett designgolv i din bostad? Ja, inte bokstavligen alltså. Du ska inte slicka på golvet. Det smakar antagligen inte så bra på det sättet. Däremot skulle det antagligen passa alldeles utmärkt, och ge din bostad ett högre värde än vad det har idag. Både monetärt om du en dag skulle sälja, men också när det kommer till din egen trivsel. 

Gör golvet till en större upplevelse

Hade du haft ett designgolv hade du inte bara tänkt att det är ett golv som vilket golv som helst. Icke. Kanske är det så att det krävs ett designgolv framför ögonen på en innan man riktigt förstår vilken nytta det faktiskt gör. Vad det innebär för din bostad. Och vad det innebär för dig. 

Det är svårt att inte se golv. De är liksom alltid där. Så länge du inte bor utomhus eller i en hydda kommer du alltid vara i närheten av golv. Antagligen har du ett golv av något slag i ditt synfält medan du läser den här texten.  

Hade det då inte varit trevligt om golvet var en lite större upplevelse? Om det var ett golv som matchade din övriga inredning. Som var designat för att fylla ett estetiskt syfte, inte bara ett praktiskt ändamål. För inspiration kan du kika in utbudet på amtico.com/se.  

Fler nyheter