Ett väldoftande hem med Air Wick

Att ha ett hem som hela tiden doftar gott ger en känsla av renhet och fräschör. Det är så härligt att komma hem från jobbet eller skolan och stiga in i en doft av blommor eller någon annan fräsch doft. Rummet som har störst behov av luftfräschare är vanligtvis toaletten, om man är mer än en person i hemmet så är det trevligt att om behovet finns kunna använda toaletten efter varandra utan att utsättas för otrevlig lukt. Även fast toaletten har största behovet så kan det vara en god idé att använda sig av luftfräschare i flera rum i hemmet. Att ha ett väldoftande hem kan bli som en signatur just dig och din familj. Det känns varmare, mer välkomnande och framförallt fräschare. Det finns många olika dofter att välja på så att man kan hitta sin favorit eller varför inte hitta flera och variera mellan årstiderna.

Med Air Wick El Air Freshener doftar ditt hem av underbara blommor hela dagen. Den innehåller eteriska oljor som man enkelt kan fylla på och den varar upp till 75 dagar.  
Air Wick Air Freshener håller ditt inneklimat friskt och väldoftande. Man ansluter den enkelt i ett eluttag och kan därefter ställa in vilken intensitet man vill ha utefter ens eget behov. De eteriska oljorna kommer i olika dofter så du kan variera som du vill eller varför inte ha en doft för varje rum i hemmet.

Du hittar Air Wick El Air Freshener hos Coolpriser.se. De har även mycket annat för dig och ditt hem som till exempel mobil tillbehör, Ipad tillbehör, parfymer, kroppsvård, utrustning till kök och trädgård, kameratillbehör, spel och mycket mycket mer. Coolpriser har 14 dagars ångerrätt, leverans från 2-3 dagar, är godkänt av Trygg E-Handel samt har bra recensioner på Trustpilot. 

Så vänta inte med att skapa en väldoftande oas i ditt hem med Air Wick El Air Freshener.