Hänger håret trött och risigt? Liknar frisyren kanske mer ett fågelbo? Då är det dags att leta upp en frisör och göra något åt det. Kanske är det enklare saker som behöver åtgärdas, som kluvna hårtoppar. Vad det än gäller så är det dags att ta tag i det nu.

Att gå till frisören är njutningsfullt. En lugn stund där frisören fixar med håret medan man själv tar det lugnt, och småpratar med frisören eller kanske läser en tidning. Ibland har man en tanke hur man vill ha frisyren, men det bästa är att fråga frisören. Bra kommunikation innan saxen snuddar håret kan leda till att man får en snyggare frisyr än man tänkt från början.

 

Frisyrer som skall hålla hela dagen

När det gäller de stora dagarna i livet, som till exempel bröllopet, vill man gärna ha professionell hjälp att fixa håret. En bröllopsfrisyr ska hålla hela bröllopsdagen. Man ska kunna dansa och göra allt i den. Från tidig morgon till långt in på småtimmarna, utan att den faller sönder och samman. För att få en hållbar frisyr behövs det en frisör med kunskap, erfarenhet och bra produkter. Det gäller att hitta en bra frisör i stockholm för den stora dagen, så man kan slappna av och njuta på riktigt.

 

Styla både hår och skägg

Idag är män mer och mer måna om sitt utseende. Även om det finns män som fortfarande tar rakapparaten hemma, ökar den manliga kundkretsen hos frisören. Det gör att det också finns fler barberare på salongerna.

Allt fler män upptäcker att en välklippt och snygg frisyr är enkel och lättskött. Förutom hårklippning kan barberaren klippa och styla skägg. Ett välskött skägg är lika viktigt som en välskött frisyr. Hos barberaren kan man också få tips och råd om hur man skall sköta sitt skägg. Det finns allt från återfuktande skäggoljor till skäggschampo.