Homestyling i Stockholm visar bostaden från bästa sidan

21 juli 2021
Lily Hansen

Det är inte enkelt att flytta ihop med sin partner. Du älskar visserligen din pojk- eller flickvän, men du älskar inte riktigt hans eller hennes smak av inredning. Det är över ditt förstånd hur den andra parten kan vilja ha en rosa matta till en gul soffa. Eller varför det där fruktansvärt fula och groteskt stora fotografiet på gammelfarmor måste stå på byrån i sovrummet. Att flytta ihop handlar om att kompromissa. Men ibland kanske inte ens det räcker. 

Kanske är er lägenhet ett sådant hopplöst fall att ni behöver ta in extern hjälp för att råda bot på stylingen. Sådant brukar kallas för homestyling, och homestyling i Stockholm har idag blivit väldigt populärt.  

Egentligen brukar man dock anlita någon som jobbar med homestyling inför en försäljning av bostaden. Men det kanske är det som blir fallet om ni nu inte kommer överens om inredningen och bråkar så mycket att det blir på bekostnad av hela förhållandet. 

 

Bostaden får bara en chans

För att få så bra betalt som möjligt måste er lägenhet visa sig från sin allra bästa sida. Dels på bilderna, men också på själva visningen. Som bostadsköpare är det sällan man kostar på sig att ge en lägenhet mer än en chans. Ser det inte perfekt ut när man öppnar broschyren bläddrar man vidare till nästa. Det är därför ingen överdrift att säga att första intrycket betyder allt.  

Kan ni framhäva bostaden på ett särskilt sätt för att få ut mer av affären ska ni naturligtvis göra det. Det handlar ofta om detaljer som kan vara svåra att se själv. Det krävs ett tränat öga för att fånga de specifika bilderna och attrahera potentiella köpare. Det krävs en särskild kompetens. Det krävs någon som arbetar med homestyling i Stockholm, och har gjort det under en längre tid. 

Fler nyheter