Kampen för att nå dina drömmar

19 juli 2020
Mikael Barani

Det finns få, om några, genvägar här i livet. Det handlar nästan alltid om att kämpa sig fram till dit man vill nå.
Hittar man dessutom någon genväg så brukar den komma med ett pris. Så är det bara. De steg man hoppade över för att ta sig till sitt mål brukar med tiden bli uppenbara. I slutändan får man ofta spendera mer tid med att fixa till saker efteråt än den tid som sparades genom att ta den där genvägen.

Alltså är det bara frågan om att veta hur man ska spendera sin tid här på jorden bäst. Vad är det som är värt för just dig att verkligen arbeta gediget för?
Vad brinner du för?

Det är förstås en stor fråga som många av oss kanske aldrig ens får svar på i detta liv. Än mindre finner vi metoderna som krävs för att nå fram dit vi vill.
Det bästa verktyg vi har i att försöka uppbringa någon klarhet i detta är vår nyfikenhet. Har vi den så är allt möjligt.

Vill du till exempel börja leva på din musik så kommer du att komma långt på bara din nyfikenhet.
Chanserna är – ärligt talat – extremt små att du kommer att lyckas. Detta är också är anledningen till att det är en värdig utmaning att anta.

På vägen kommer du att träffa en massa människor som är på samma resa som du. Du kommer att trilla i fällor, lita på fel folk men om du fortsätter kämpa så finns chansen att du till slut når fram.
Kom ihåg att ta hjälp av dem som har varit med länge. Det kan vara så enkelt som att du kollar med personalen på https://www.danguitar.se/ vilka tips de ha gällande till exempel instrument som skulle passa dig.

Kom ihåg att det är kampen som skapar den fantastiska känslan av att ha lyckat när du når dina mål.

Fler nyheter