Det finns alltid möjligheter att finna här i livet. Även i de svåraste av stunder så har man alternativ, även om de kanske inte känns så tilltalande. Letar man tillräckligt noga så finns de där och det gäller att vara på hugget om man skall fånga dem.

Många av oss hade som vanligt sett fram emot en sommar med sol och kanske resor utomlands. På grund av världsläget så har det ju blivit lite av en specialare i år. Kanske framför allt för oss svenskar som har ett mer begränsat utbud av länder att välja mellan än till exempel våra nordiska grannar.

Som ett resultat av detta har efterfrågan på stugor, och semestrar i dessa, fullkomligt exploderat. Den som förra året läste vad som gällde denna bloggpost: hus-bloggaren.se/dessa-regler-galler-om-man-vill-bygga-ett-attefallshus/ och sedan slog slag i saken, ja den har alla möjligheter att hyra ut sitt hus i år.
För det är som sagt många som vill passa på att bo ute på landsbygden i år. Ett attefallshus erbjuder oftast just detta, tillsammans med moderna bekvämligheter på en minimalistisk yta.

LIte extra klirr i kassan är såklart välkommet. Att hyra ut genom till exempel Airbnb eller liknade tjänster gör det ju dessutom enkelt att få sitt attefallshus ut på marknaden. Naturligtvis så finns det även flera andra kanaler som kan användas för detta ändamål.

Förhoppningsvis så kommer vi att få se Europa öppna upp sig för Sverige senare i sommar. Då kommer säkerligen många ressugna att hänga på låset och boka in en flygtur till något skönt land för att semestra lite i sista minuter. Ett par länder har ju redan öppnat upp för Sverige, så som Spanien och Frankrike.

Dock så är det fortfarande försiktighet som gäller i allra högsta grad. En nedgång betyder inte att faran är över utan att det gäller att hålla ut.