Massagestolar för livskvalitet

01 maj 2019
jonas olsson
Massagestolar för livskvalitet

Få saker kan skänka en sådan avslappning som en härlig massage. Efter en stressig dag på jobbet är det rena dunderkuren mot stela och ömmande muskler. Men att regelbundet ta sig iväg till en massör kan kännas omständligt och ta tid. Tänk att  istället kunna få njuta av en avslappnande massage i lugn och ro i sitt eget hem, när som helst. Känns lite för bra för att vara sant, eller hur? Men det är absolut möjligt. Köper du en skön massagestol kan du få en skön behandling i ditt eget vardagsrum.

Vilken ska man välja?

Utbudet av massagestolar är enormt. Den största skillnaden mellan dem är framförallt de olika funktionerna men även design och pris är avgörande. De allra enklaste och billigaste kanske bara erbjuder en vibrerande massage för ryggen. Vill man ha en mer djupgående massage med möjlighet att reglera faktorer som intensitet och vilka delar av kroppen som ska masseras, är det värt att satsa på en massagestol som är lite lyxigare.

Idag går det till och med att hitta en massagestol som har ljusterapi och reflexterapi. Men det är inte det enda. Det finns även möjlighet att bli masserad och gunga samtidigt. Du får med andra ord något utöver de klassiska massagefunktionerna.

Investering för livet

Det är värt att satsa på en massagestol av hög kvalitet som kan erbjuda en massage som efterliknar de tekniker som en professionell massör använder. Ju mer teknisk den är desto mer intensiv och djupgående massage kan den erbjuda. Det kan också vara väl värt att kunna anpassa massagen så exakt som möjligt efter olika användares behov och kroppsstorlekar. IWAO är ett exempel på ett företag som erbjuder ett brett utbud av elektriska robotstyrda massagestolar som erbjuder Shiatsumassage. Shiatsu-tekniken innefattar en djupgående massage utövad med hjälp av tryck för att lösa upp spänningar och öka rörligheten i muskler och leder.

Fler nyheter