Med däckförvaring i Stockholm får du mer plats i garaget

08 februari 2022
jonas olsson

editorial

Två gånger om året behöver man skifta däcken på sin bil. Det är under våren, när sommaren är på ingång, som sommardäcken åker på kärran igen efter en hård vinter. Under sena hösten är det däremot dags för vinterdäcken att sättas på igen. Så ett helt set med fyra däck ligger alltså oanvända under minst halva delen av året. Dessa behöver man kunna förvara någonstans medans de inte används. 

De flesta har idag ganska fullt i sina garage. En del får faktiskt knappt ens in bilen i garaget, vilket ju är det garaget faktiskt är till för. Ofta har man så fullt med grejer som man förvarar i garaget att det inte finns plats för några stora däck att ligga där halva året. Men någonstans måste man ju kunna lägga av däcken, eller hur?

Att hyra in sig någonstans för däckförvaring i Stockholm är därmed en väldigt smart idé för den som har ont om plats hemma.

 

däckförvaring

 

Förvaring på rätt sätt

Visst, det kostar en slant att behöva förvara sina däck någon annanstans än i hemmet. Men det är ju faktiskt inte helt lätt att få plats med fyra otympliga däck hemma, vare sig i garaget eller i källaren. Däck behöver också förvaras på rätt sätt för att de ska hålla sig i gott skick till kommande säsonger. 

När du förvarar dina däck någonstans där du får betala en hyra, så vet du att dina däck kommer att tas om hand väl. Där skyddas de från kyla samt väder och vind. Däck behöver precis rätt temperatur för att de ska hålla sig fina och i rätt kondition. 

Så för dig som har ont om plats – och som kanske inte ens har ett eget garage – kan du smidigt och enkelt hyra in dig för att förvara dina däck någonstans i Stockholm. 

Fler nyheter