Mys på hotell

17 maj 2020
patrick pettersson

Att ta in på hotell är alltid något speciellt. Känslan av att ge sig iväg på ett litet äventyr är ett avbrott i vardagen och lite lyxigt. Tar man in på hotellet med sin partner så kan det vara en välbehövlig vård av relationen i en annan hektisk vardag med jobb, aktiviteter och barn. Alla måsten lämnas hemma och man kan bara fokusera på varandra och att gå ner i varv och njuta.

 

Lyx eller budget

När man väljer hotell i Ekerö så kan man hitta ett riktigt härligt hotell till ett riktigt bra pris, om man är lite om sig och kring sig med planeringen. Hotell har olika priser på olika dagar och också beroende på högtider, lov och semestertider. Väljer man rätt dag så är det stor skillnad på pris och man får ändå allting exakt som till det dyrare priset. Man kan kontrollera med hotellet, men hotell lägger också ofta ut erbjudanden på sidor på internet som har det som affärsidé. Så ett tips är att vid nästa hotellvistelse kolla runt lite för bästa pris, om det går att välja när man reser.

 

Turista i din egen stad

Ett tips är att ta in på ett hotell i sin egen stad. Flanera på gator man kanske aldrig sett förut och kanske upptäcker man en mysig restaurang som man inte ens visste fanns. Fördelen är att restiden blir kort och man kan samtidigt få se sin hemort med nya ögon. En annan idé är att helt enkelt gå in på en samlingssida för hotell, eller via en sökfunktion, och söka på en ort. Be partnern blunda, scrolla utan att titta på sidan och be sedan partnern peka på skärmen. Det hotell som fingret landar på väljer man att besöka. Samma tips går att göra med en karta där man på samma sätt väljer resans mål. 

 

Fler nyheter