Ont om plats – entresol är lösningen

15 februari 2022
patrick pettersson

editorial

Har det börjat bli lite ont om plats i lokalen? Företaget har växt och det är ju fantastiskt! Men nu står ni inför ett vägskäl. Lokalen har fått väldigt ont om plats och det skulle behövas en andra våning, så att säga. Antingen det eller att flytta till större, dyrare lokaler. Även om företaget har vuxit så är det kanske inte riktigt läge för det än.

En sak är säker och det är att det börjar bli lika lite utrymme som i ett dockhus så någonting måste göras. Entresol är lösningen för dig och företaget. Med entresol så får du en extra våning i dina lokaler som du antingen kan ha lagervaror på eller eventuellt ha en till arbetsstation på, så att ni inte behöver slåss om arbetsbänken när alla har mycket att göra.

Ett entresol kommer på sikt vara mycket billigare än att flytta till en ny lokal och du sparar dessutom tid. De pengar som du lägger ut idag på ditt entresol kommer du att tjäna in snabbt och sedan ska du komma ihåg att när du väl äger något, så behöver du inte fortsätta att betala för det om det nu, gud förbjude, skulle bli en lågkonjunktur.

 

entresol 

Välj den rätta lösningen för dig

Du kan dessutom välja en lösning som passar dig bäst när du ska ha ett entresol. Du kan få en lösning där du får material och ritningar och sköter all montering själv. Du kan få lösningar med hiss, brandskydd och belysning. Välj den lösning som passar ditt företag bäst.

Var dessutom försäkrad om att det enda som det inte kompromissas om är kvalitén. Släng upp saker och ting på en andra våning så att du får mer plats att röra dig på i lokalen. Kom ihåg att du alltid har möjlighet till en gratis offert innan du bestämmer dig.

 

Fler nyheter