Pumpservice i Växjö enligt avtal

22 juni 2022
Lily Hansen

editorial

Har du mycket maskinutrustning som behöver servas ibland, kan du till exempel teckna ett serviceavtal för pumparna i din anläggning. Då behöver du inte hålla reda på när det är dags för pumpservice i Växjö. Som företagare har man många saker att hålla reda på ändå. 

Exempelvis om du har containers ska de provtryckas med jämna mellanrum. Brandskyddet ska ses över, och kanske ska diverse behörigheter förnyas. Pumparna som är igång hela tiden i din anläggning behöver fungera perfekt så att du slipper produktionsstopp, och då har du en pumpleverantör som håller reda på just detta.

 

Brett sortiment

Du kanske har flera olika märken på pumparna i din anläggning, men när teknikern kommer till dig kan han ta hand om dem också, så du behöver inte ringa runt till olika leverantörer. Vitsen är att allt ska vara smidigt för dig som kund. När du behöver beställa nya pumpar, får du dem monterade och injusterade av din servicetekniker.

Leverantören kan erbjuda även annan maskinutrustning, till exempel omrörare, så ta kontakt med dem och diskutera vilka behov som finns och vad de kan ställa upp med. De kan ge dig förstklassig pumpservice i Växjö, men de har mycket annat också. 

 

pumpservice - pumpar Växjö

 

Rikstäckande service

Om du har flera filialer runt om i landet är det en fördel att ha en rikstäckande leverantör som kan serva alla dina arbetsställen. Det finns depåer och personal lite varstans från norr till söder. Gillar du den service du får, kan du alltså rekommendera leverantören till dina vänner i andra städer. 

Du har stor nytta av en leverantör som är stor nog att kunna hålla bra priser och ge snabb service. Du får veta vad saker kostar inom ett dygn, och du väljer mellan att laga det du har eller att köpa ny utrustning. Din servicetekniker kan också ge dig tips på möjliga förbättringar.

Fler nyheter