Snygga damhandskar som håller värmen

17 oktober 2021
Lily Hansen

editorial

Är du ute efter ett par riktigt snygga och värmande handskar i år? Har dina gamla handskar blivit slitna och noppiga? Då behöver du köpa dig ett par riktigt sköna och trendiga damhandskar. Handskar är inte ett helt lätt val, detta eftersom det ofta finns en hel djungel med olika handskar. Damhandskar i flera olika material, färger och stil. Vilken passar din stil bäst?

Ett par handskar ska vara snygga, självklart. Men dess främsta funktion är ju faktiskt att vi inte ska behöva gå omkring och frysa om våra händer när det är kallt väder ute. Är det kallt och krispigt ute kan ett par handskar i tyg fungera bra, medan om det är kallt och slaskigt fungerar det mycket bättre med ett par handskar som klarar av att stå emot väta. 

Det finns handskar för varje tillfälle. Varför inte köpa flera par av handskar att ha hemma i byrån att byta med?

 

Handskar av bra kvalitet

Beroende på väder som sagt, så kan man ibland behöva eller rent av vilja byta handskar. Vid lättare kyligare väder kan en tunnare damhandske vara perfekt för promenaden. När det blir riktigt kallt kan en handske med fylld fleece på insidan vara riktigt skönt för kalla händer. 

När man ger sig ut på jakt efter ett par riktigt sköna och snygga handskar så vill man helst att de ska hålla mer än bara en säsong. Vantar som blir slitna fort eller som helt enkelt går sönder, är inget att ha. Man bör lägga sina hårt tjänade pengar på ett par handskar av god kvalitet. Då får man rejäla vantar att sätta på händerna under kalla månader, som både är snygga, bekväma samt håller i flera år framöver. 

Ett par handskar ska värma händerna och hålla dem torra. Det är precis vad man förväntar sig av ett par vantar. 

Fler nyheter