Tackla inte bröllopsfotografen när ni gifter er

26 juli 2021
william eriksson

När Marshall och Lily från tv-serien “How I Met Your Mother” skulle gifta sig verkade allt som kunde gå fel också göra så. Lily hittade inte sina trosor. Harpspelaren var höggravid och skulle föda vilken minut som helst. Marshall råkade snagga en del av sitt huvud. Och en av gästerna råkade tackla bröllopsfotografen. Han var egentligen var på jakt efter Lilys ex som hade kommit till bröllopet för att förkunna sin kärlek för sin före detta flickvän. 

“Det är lugnt”, sade killen som stod för tacklingen. “Jag har en grym kamera på telefonen”. Han skulle alltså själv ta över rollen som bröllopsfotograf. Med sin kameratelefon. Ha även i minnet att det här avsnittet är från 2007. Det var med andra ord inte direkt Iphone X:s porträttläge han kunde använda till att ta bilderna om man säger så.  

Bilderna förlänger minnet

Förhoppningsvis ska du och din partner bara gifta er med varandra en gång. Det är liksom hela idén med ett bröllop. Målet är att ingen av er kommer att göra om det. Då måste ni förstås få ut så mycket som möjligt av dagen. Det finns väl inget bättre sätt att göra det på än att ta gott om bilder? Inte bara bilder, utan bra bilder. Av en riktig bröllopsfotograf med en professionell kamera. Då kan ni njuta av fotografierna lång tid framöver.  

Om två, tio, tjugo eller till och med fyrtio år kan ni fortfarande ta fram det där bröllopsfotot ni ramade in. Minnas tillbaka på hur unga och snygga ni var. Hur kära ni var i varandra och hur kära ni fortfarande är så här långt senare. Eller så har du ett foto att stirra på när du dränker sorgerna av din skilsmässa i botten av sjunde ölen. Här är ett tips på en bröllopsfotograf: https://celestialart.se/brollopsfotografering/ 

Fler nyheter