När man inreder med belysning så kan man med fördel placera ut lamporna på olika nivåer i hemmet för att få ut mer funktion samt skapa fin rörelse och variation. När man väljer vilka lampor man ska inreda med så är det bra att utgå ifrån är att man tycker om hur lampan ser ut både när den är tänd och när den är släckt. Välj färger som passar in med den övriga inredningen eller som skapar en vacker färgklick i rummet. 
 
Varierade ljuskällor
 
Genom att använda sig av olika ljuskällor i ett rum så får man fullgod belysning samtidigt som hemmet får en härlig atmosfär och blir mysigt. Det är därför bra att införskaffa olika varianter som till exempel golvlampor, vägglampor, taklampor, bordslampor och ljusslingor.
 
Fördelar med designlampor 
 
En designlampa är ofta väldigt tilltalande samtidigt som den har hög kvalitet och en historia bakom sig. En designer har ofta olika tankar och inspiration när det kommer till sina verk vilket gör att de därmed blir välarbetade både i planering och framställning. Designers använder sig dessutom ofta av fina material som håller länge och har rätt funktion.
 
 
Ett företag med hållbarhet och design i åtanke
 
Belid är ett svenskt företag beläget i Varberg som sedan år 1969 har producerat lampor till hela världen. Lamporna håller toppkvalitet och Belid värdesätter även möjligheten att föra vidare svenska designtraditioner. De arbetar med hållbarhet samt förståelsen för ljussättning, kvalitet och snygg design. De tillverkar lampor som man ska kunna ha resten av livet, både när det kommer till kvalitet och design. Hos Belid hittar man många vackra designs av olika taklampor, bordslampor, golvlampor, vägglampor samt pendlar till tak och fönster. Köp här: https://www.lampemesteren.se/belid-se/. Hos Lampemesteren har de ett noga utvalt sortiment av vackra designlampor som håller hög kvalitet. De har bra priser och man kan dessutom läsa om lampornas historia på sidan.